Hydnet.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Hem | Aktuellt | Vi söker en affärsinriktad försäljningsingenjör!

Vi söker en affärsinriktad försäljningsingenjör!

Publicerat 2021-02-15
 
Som affärsinriktad försäljningsingenjör hos oss kommer du att spela en nyckelroll där du självständigt bearbetar befintliga och nya kunder för att behålla och skapa långvariga affärsrelationer. Du hjälper kunder med att ta fram smarta lösningar och säljer systemlösningar med hydraulik/elektrohydraulik. Tar in förfrågningar, offererar, följer upp och gör affärsavslut. Du för kommersiella- och tekniska diskussioner med kunder och leverantörer. 
 
Vi står, och är kända, för kvalitet, tydligt kundansvar, snabb respons och hög flexibilitet. Vi har ett genuint intresse för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Lösningarna vi tar fram tillsammans kunderna med kommer finnas i maskiner och utrustning som exporteras runt om i världen eller produktionsanläggningar i Sverige. Vi erbjuder både intern och extern utbildning och tillhandahåller dig alla verktyg du behöver för att trivas hos oss.
 
Intresserad? Läs hela arbetsbeskrivningen här 
 
Vi söker en affärsinriktad försäljningsingenjör!