Hem | Toppmeny 1 | Jobba med oss

Jobba med oss

 

 

Bli en av oss!

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en kreativ miljö, där möjligheten att direkt påverka & utvecklas är stor.

Kraven på professionalitet höga. Det innebär en god samarbetsförmåga, ett prestigelöst förhållningssätt och en vilja att utvecklas som individ och i grupp.

Låter det intressant att bli en del av vår spännande resa?

Låt oss lära känna dig!


Se lediga jobb och ansök här
 

Vilka vi är

Ett entreprenörsdrivet team, specialister på intelligenta hydraulsystem. Arbetar utifrån våra ledord: service, spetskompetens, engagemang med människan i fokus – både oss själva och våra kunder. En del av Indutrade-familjen, en stark och finansiell ägare med ett långsiktigt fokus.

 
Vad vi gör

Vi är specialister på mobila hydrauliklösningar. Vi designar smarta och hållbara lösningar med fokus på mobil kompakthydraulik. Vi arbetar tätt tillsammans med de främsta leverantörerna för att alltid kunna ge det bästa erbjudandet på marknaden i vår bransch. Vi utgår alltid från kundens behov och resurser. Med vår stora passion för hydraulik erbjuder vi dig de utvecklingsmöjligheterna du önskar!

 
Vad driver oss

Älskar hydrauliska utmaningar! Att vara nyfiken och innovativ är vår drivkraft. Våra kunders förtroende gör att vi kan arbeta under stor frihet vilket har skapat vår framgång och attraktion för att få de bästa medarbetarna. Vi har en stark gemenskap vilket leder till bra samarbete och härligt arbetsklimat.