Hem | Aktuellt | Rätt gasfjäder snabbt!

Rätt gasfjäder snabbt!

Publicerat 2021-10-12
 

Ibland finns det utmaningar med att snabbt hitta rätt gasfjäder. Det kan exempelvis vara vid konstruktionsändringar, parametrar som förändras eller byte av infästningar. . Det är ACE GS-serie som har en ventilteknologi där den efter förladdning kan justeras igen. Antingen genom att man själv släpper ut gas med tillbehöret DE-GAS ratten, eller med hjälp av Hydnet fylla på gasfjädrarna igen.

 

Med denna teknik kan man också skräddarsy sin gasfjäder efter applikationen. Efter man har utvärderat och testat in rätt kraft kan gasfjädern sedan returneras till oss för analys där vi tar reda på kraften. Man kan sen beställa gasfjädrar till detta önskade förinställda värde.  


GS serien finns från 10 N till 13 000 N, kolvstångsdiameter 8 till 70 mm och slaglängder finns från 20 till 800 mm. De finns i både tryckande och dragande utförande och med en mängd olika infästningar.


Vi hjälper er självklart med beräkningar för att ta fram rätt gasfjäder, leveranstiden är i snitt en vecka, kontakta oss gärna här.

 
Rätt gasfjäder snabbt!