Hem | Patronventiler

Patronventiler

Hydnet är experter på Sun Hydraulics patronventiler och kan erbjuda marknadens bredaste produktprogram för bland annat den mobila, industriella och marina marknaden. Patronventilerna är unikt uppbyggda och har en mycket hög kvalitet och pålitlighet.

Brett och flexibelt sortiment

Sun Hydraulics har ett mycket brett och flexibelt sortiment av patronventiler med flöde från 1 l/min upp till 1200 l/min och tryck upp till 350 bar. Med sitt kavitetssystem där flera variationer och funktioner av patronventiler passar i samma kavitet kan du enkelt byta eller justera patronventil efter behov, utan att byta hela block. Förutom ett stort standardsortiment med exempelvis tryckbegränsningsventiler, tryckreduceringsventiler, lasthållningsventiler, backventiler, riktningsventiler och elventiler har Sun Hydraulics också många unika patronventiler och lösningar.

Unika designfördelar och kvalitet

Sun Hydraulics har ett eget kavitetssystem då de har en egenutvecklad utformning av patronventilernas nos. Den är ledad i ett två-delat parti när nosen vilar på ett positivt stopp i kaviteten. Det är nästan omöjligt att borra en perfekt kavitet och i en vanlig patronventil av andra fabrikat byggs det lätt in spänningar. Den tvådelade nosen tar upp dessa små variationer och ger bättre repeterbarhet och det är mindre risk att patronventilerna kärvar. Detta är helt unikt och finns endast i Sun Hydraulics produktutbud. Alla patronventiler testas individuellt innan de lämnar fabrik för att garantera högsta kvalitet.

Material och ytbehandling

För olika förhållanden finns patronventilerna i följande yttre material material:

• Elförzinkat (blankförzinkat) stål - standard
• Rostfritt stål (duplexstål)
• Zink-nickelpläterat stål - standard för nya Flex-serien

Europas största lager

Hydnet har Europas största lager av Sun Hydraulics patronventiler och vi kan ofta leverera samma dag som du lägger din beställning. Har vi trots allt inte det du söker på lager hjälper våra hydraulikexperter dig gärna att hitta likvärdiga ersättare och lösningar. Mot prognoser lagerhåller vi även gärna åt våra kunder.


Läs mer
 
 
 
Patronventiler för små eller stora flöden från Hydnet