Hem | Partners

Partners

 
Hydnet samarbetar med några utav världens främsta tillverkare av hydraulikkomponenter.
Läs mer om våra största samarbetsparters nedan.
 

SUN Hydraulics


SUN Hydraulics tillverkar och leder utvecklingen av patronventiler, ventilblock och elektrohydraulik för den industriella och mobila marknaden. De har marknadens bredaste utbud av patronventiler, till en mycket hög kvalitet och pålitlighet. Tack vare en tvådelad flytande nos i patronventilerna klarar de av kavitetsvariationer i ventilblocket samtidigt som maximal prestanda upprätthålls. Detta är helt unikt och finns endast i SUN Hydraulics produktutbud.

Företaget startades 1970 i Florida, USA, och har idag tillverkning på flera platser i världen. Sedan 1997 är företaget börsnoterat. De är certifierade enligt ISO:9001 och arbetar även bland annat efter REACH-standard. 
 

ACE Controls


ACE Controls är globalt ledande inom industristötdämpning och tillverkar stötdämpare, gasdämpare, vibrationsdämpare och säkerhetsdämpare. Användningsområdet är lastdämpning, motverkning av skador vid stötar, ljuddämpning, ökning av cykelhastighet och ökning av produktprestanda. Deras produkter har en hög kvalitet, kompakt design samt hög innovativ nivå. ACE Controls var först med att konstruera en stötdämpare där höljet och tryckkammaren är tillverkade i ett enda stycke, vilket gör den mycket säker vid eventuell överbelastning. 

ACE Controls startades 1963 och är baserade i Tyskland med fyra produktionsanläggningar. Företaget är certifierat enligt ISO:9001 och REACH.
 

Schroeder Industries


Schroeder Industries utvecklar och tillverkar innovativa filtreringslösningar för hydraulik-, smörjnings-, bränsle- och processystem. De har sedan 40-talet lett utvecklingen inom filtrering och har även sett till att skapa standarder inom branschen. Företaget är certifierat enligt ISO:9001 och deras produkter tillverkas enligt mycket hög kvalitetsstandard.

Schroeder Industries har sitt huvudkontor i Pennsylvania, USA, och har två produktionsanläggningar i USA. Företaget startades 1946.
 

Bosch Rexroth

Hydnet är en Exclusivé Solution Partner för Bosch Rexroth innebär att vi erbjuder lösningar med system och applikationer likvärdigt som på Bosch Rexroths nivå. 
 
Bosch Rexroth är en stark partner inom mobilhydraulik. Med hjälp av elektrifierade, elektroniska- och digitala nätverkslösningar hjälper Rexroth dig att skapa nästa generations mobila maskiner. Rexroths prestanda ger dig tillgång till ökad kraft, säkerhet, effektivitet och intelligens för dina mobila maskiner.
 
Fokusering är mot små och medelstora OEM kunder och övriga med att Hydnet jobbar med Kompakt och mobilhydraulik för alla typer av mobila maskiner.
 
Vänd er till Hydnet som erbjuder er kunskap och erfarenhet som erbjuder inom alla områden motsvarande som på Bosch Rexroth nivå.