Hydnet.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Hem | Om Hydnet

Om Hydnet

 
Hydnet säljer och distribuerar marknadsledande hydraulik komponenter främst för den mobila, industriella och marina marknaden. Vi är specialister inom patronventiler, ventilblock, hydraulfilter samt stöt- och vibrationsdämpande produkter. Till oss kan du vända dig när du har problem eller funderingar kring ditt hydraulsystem. Våra erfarna säljare hjälper dig med lösningar, beräkningar och CAD-ritningar. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt huvudkontor och lager ligger i Västra Frölunda, Göteborg.
 

Specialisten på intelligenta hydraulsystem

Kompetens och kvalitet är en stor del av Hydnets filosofi sedan starten 1998. Kundens behov står alltid i centrum och vi siktar på ett nära och långsiktigt samarbete. Hydnet representerar några utav världens främsta tillverkare inom hydraulikkomponenter, däribland SUN Hydraulics, ACE Controls och Schroeder Industries som är marknadsledande inom patronventiler, stötdämpare respektive hydraulfilter.
 

Specialdesignade block

Med över tusen specialdesignade block har vi gedigen erfarenhet och kunskap om hur vi kan optimera ett hydraulsystem. Vi kan göra en CAD-ritning inom två dagar, och från godkänd ritning har du ett prototypblock levererat inom några veckor beroende på material och ytbehandling.
 

Europas största lager

Vi har Europas största lager av bland annat patronventiler och ventilblock och kan erbjuda leveranser samma dag. Finns det du söker trots allt inte på hyllan? Lugn, vi hjälper dig att hitta en alternativ lösning.