Hydnet.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Hem | ACE Industristötdämpare

ACE Industristötdämpare

Hydnet samarbetar med ACE Controls som är globalt ledande tillverkare av industristötdämpare. Stötdämparna förvandlar skadliga krafter till värme och används exempelvis för att bromsa och kontrollera rörliga laster, roterande eller svängande ställdon, linjära cylindrar och många andra industriapplikationer. Resultatet ger säkrare, snabbare och tystare maskiner och dessutom ökad maskinlivslängd.

Brett sortiment från världens främsta tillverkare

ACE Controls breda produktutbud inom automation control har en hög kvalitet, kompakt design och hög innovativ nivå. Du hittar allt från små stötdämpare som lämpar sig för exempelvis ökning av maskiners cykelhastighet till tunga stötdämpare som bromsar väldigt stora laster eller rörelser. Företaget har sedan 60-talet utvecklat stötdämpare för industrin på världsnivå och var exempelvis först med att ta fram en stötdämpare där höljet och tryckkammaren är av ett enda stycke. Detta minskar risken avsevärt för att produkten går sönder vid eventuell överbelastning.

Underhållsfri stötdämpning för alla miljöer

Stötdämparna är underhållsfria och finns som självkompenserande eller justerbara. De lämpar sig för applikationer inom en mängd olika industriella marknader så som tillverkningsindustrin, livsmedelsindustrin, medicinsk utrustning, jordbruk och mobila maskiner. Flertalet modeller går även att få i rostfritt utförande för mer utsatta miljöer, så som för marina förhållanden.

Beräkning och dimensionering

Vi har lång erfarenhet av ACE Controls utbud och hjälper dig gärna att beräkna och dimensionera vilken stötdämpare som passar bäst för din applikation. Kontakta någon utav våra försäljningsingenjörer så berättar vi mer. Du kan även läsa mer om ACE Controls stötdämpare samt formler för beräkningar här. Vill du dimensionera själv? Använd ACE Controls beräkningsprogram genom att klicka på ikonen nedan.

Läs mer
 
 
ACE Controls är världsledande tillverkare av stötdämpande produkter
 
Exempel på stötdämpande produkter för industrin och marina marknaden