Hem | Aktuellt | 80% färre komponenter

80% färre komponenter

Publicerat 2021-09-28
Från 3 ventilhus, 8 kopplingar, 1 T-koppling och 2 slangledningar till endast 1 ventilhus och 2 kopplingar
 

Läckagepunkter vid kopplingar, långa montagetider och fågelbon av slang och rörledning är ofta något man vill vara utan. Det är några av fördelarna med att använda block som är designade efter applikation med flera funktioner.

 

I nedan specifika kund-case är det en tvåhastighetslösning som först köptes och monterades i standardhus. Funktionen består av en riktningsventil och 2 konstantflödesventiler med två olika inställningar. Till detta behövdes 3 hus, 8 kopplingar, 1 T-koppling och 2 slangledningar.

 

I Hydnets applikations-anpassade block där alla tre ventiler sitter i samma block behövs bara 1 block och 2 kopplingar! Monteringstiden går från cirka 1h till 15 minuter.

 

Vill du effektivisera montering och minska läckagepunkter?

 

Här hittar du Suns mycket enkla program för att designa ditt egna block; QuickDesign, där ritar du upp ditt hydraulschema, och QuickDesign designar sedan ditt block utan kostnad.

 

Vi har mängder av designade funktioner, vissa hittar du under våra systemlösningar, eller kontakta oss om du vill ha hjälp med att rita upp ett specialdesignat block med flera funktioner.

 

 
80% färre komponenter